Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervehdys!

Olen Tarja Palomäki -85 vuosimallia oleva koiraihminen Suomusjärveltä, Salon tuntumasta. Kotoisin olen kuitenkin Helsingistä.
Elämääni on aina kuulunut eläimet ja niitä onkin asustellut meillä monensorttista rodun edustajaa. Nuorempana olin erittäin aktiivinen jyrsijä ja kani harrastaja. Taloudessamme on asustellut mm. Kaneja, marsuja, chinchilloja, Deguja, Gerbiilejä, Hiiriä, Rottia, Hamstereita, Richardsonimaaorava, Papukaija, Undulaatteja, Kissoja, Kaloja, punakorvakilpikonnia ja Liskoja.
Lisäksi olen nuoresta saakka puuhastellut hevosten kanssa ja laumaamme liittyi 2010 LV-Ori Rasmus, joka asustelee Halikossa.
                   
Koirien kanssa olen ollut tekemisissä jo ennen kuin osasin itse edes kävellä. Tuolloin meillä ei viellä ollut omaa koiraa taloudessamme, vaan touhusin ja telmin lähes lähestulkoon itseni ikäisen beaglen pennun kanssa, joka oli mummini koira. Ensimmäinen oma koiramme tuli talouteen vuonna 1987, ja siitä lähtien taloudessamme on ollut aina koira taikka kaksi, tällä hetkellä neljä.
                                     
Ensimmäinen koiramme oli rodultaan pitkäkarvainen Blue Merle Collie Mayqueen's Blue Herbet "Rekku". Rekun seuraksi meille tuli myöhemmin Lyhytkarvainen mäyräkoira Niki. Niki siirtyi sateenkaarisillalle sairastumisen myötä, ollessaan vasta vajaa kahden vuoden.
Seitsemän vuotiaana sain Suomenlapinkoira uroksen Reppulin Taras "Taran", joka oli ensimmäinen ikioma koirani.Toki tuolloin vielä ei ollut yksinomaan minun hoidettavana.


Rekun siirtyessä Sateenkaarisillalle, Tara oli meillä pitkän ajan ainoana koirana. Ennen vuotta 2005 jolloin hain Pelastetaan koirat Ry:n tarhoilta Chicon, meillä oli muutama sekarotuinen ja pitkäkarvainen mäyräkoira sijaiskodissa asumassa, kunnes löytäisivät pysyvän omistajan. Jälkinmäinen löysikin kodin serkkuni perheestä.


Chicon tullessa meille 2005 heinäkuussa meillä oli kuukauden verran taas kaksi koiraa. Elokuussa 2005 vanhuus vei rakkaasta lappalaisestani voiton reilun 13 vuoden ikäisenä. Chico oli meillä pari vuotta ainoana koirana ja tuona aikaa muutimme myös Kaupungista Suomusjärvelle omakotitaloon.

Ja siitä alkoi meidän tämänhetkinen laumamme pikkuhiljaa kasvamaan...


Olen suorittanut Suomen Kennelliiton Kasvattajan peruskurssin vuonna 2009. Kennelnimi DUSTY DEVIL'S myönnettiin minulle 29.11.2010                                                                                              

            palomaki.tarja@gmail.com 

 


    


    


              
                                              

 

©2019 Dusty Devil's - suntuubi.com